3 tapaa käyttää naisen hiusnauhaa

Pääpanta on viime aikoina näkynyt kaikkialla, ja me rakastamme sitä! Se on niin helppo asuste, joka parantaa nopeasti arkilookiasi. Jos yleensä tyylittelet hiuksesi löysillä kiharoilla, naisten hiuspanta on helppo tapa piristää asuasi.

Ei ole mitään parempaa kuin asuste, joka lisää asuusi välittömästi tyylikkyyttä ja kaikki tämä ilman pienintäkään vaivaa. hiusnauhoista hiusnauhoihin, palkkeihin, on hienoa, että voit koristella asuasi yhdellä ainoalla kädenliikkeellä.

Kampauksen voi koristella monella eri tavalla: tavallinen hiuspanta, joka pysähtyy korvien taakse, täysi tai joustava hiuspanta ja yksinkertainen huivi, jonka voi sitoa itse. Minkään kanssa ei voi mennä pieleen, mutta fashionistat ja it-tytöt pitävät erityisesti kahdesta ensimmäisestä!
Yksinkertainen ja trendikäs hiuspanta näyttää upealta. Se on hauska, värikäs asuste, joka täydentää asuasi välittömästi ja tuntuu erityisen sopivalta kesäkaudelle. Ja minkä tahansa kankaan, värin tai kuvion valitsetkin, hiuspanta tekee mistä tahansa tavallisesta poikkeuksellisen näköisen.

Tässä olemme koonneet yhteen 3 tapaa käyttää tai pukea hiuspanta tyylikkäästi.
Katso alta ja muuta asu hetkessä…

1 – Käytä hiusnauhaa hiusten alla

Helpoisin tapa käyttää hiusnauhaa on sijoittaa se perinteisen hiusnauhan tapaan: hiusten alle. Tämä on naisellisin ja klassisin tapa käyttää sitä. Sen lisäksi, että se on erittäin hohdokas, se on myös loistava tapa piilottaa orastavat juuret, jos et ole ehtinyt käydä kampaajalla. Lopuksi hiusten alle sijoitettuna se tuo hiuksiisi täyteläisyyttä ja volyymia.

Käytä kierrettyä hiusnauhaa hiusten alla, hiuspanta.fi
Tyylikkäästi pidetty hiuspanta, hiuspanta.fi

2 – Pidä hiuspanta hiusten päällä

Elegantimpaa ilmettä saat valitsemalla kierretty hiuspanta ja pitämällä sitä hiusten päällä kuin kruunua. Tämä vaihtoehto sopii täydellisesti näyttämään tyylikkäältä rannalla ja estää hiuksiasi puhaltamasta tuulessa!

Trooppisen printin hiuspanta, hiuspanta.fi
Hiuspanta pidettiin rannalla, hiuspanta.fi

3 – Hienostele lookiasi pitämällä hiuspanta poninhännällä

Toinen tapa käyttää hiuspantaa on poninhäntä. Se tekee lookistasi täydellisen ja hienostuneen! Tee tästä trendistä totta vaatekaapissasi ja valitse valikoima värikkäitä printtejä tai satiinikankaita sisältäviä hiusnauhoja, jotka sopivat asuihisi sydämesi kyllyydestä!
Valitse trooppinen hiuspanta rantakäynneille tai uskalla gingham hiuspanta lisätäksesi retrohenkisen sävyn lookiisi.

Hiuspanta poninhännällä, hiuspanta.fi

Meidän naisten hiuspanta-mallistomme

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *