Hiusnauhat: 6 muotivinkkiä trendin päivittämiseksi

A naisten hiuspanta on yleensä yksi niistä aliarvostetuista hiuslisävarusteista, jotka liitetään koulutyttöasuihin tai yltiöpäisiin muotinäytöksiin. Viime vuosina klassinen hiuspanta on kuitenkin kokenut todellisen kasvojenkohotuksen.

Tässä My Little Headband kertoo vinkkejä, kuinka rokata tätä hiuslisävarustetta kuudella eri tavalla.

Hiusinauha

Anna kampauksellesi uusi twisti leveällä hiusnauhalla

Hailey Baldwinilla on leveä hiusnauha

Hailey Baldwinilla on musta leveä hiusnauha.

Tyyli: Yksinkertainen hiuspanta voi helposti sulautua hiuksiisi, kun sitä kannetaan kauempana takana päässä, tai olla rohkeampi, kun se asetetaan suoraan hiusrajaan.

Miten sitä käytetään: Käytä kuivashampoota koko hiuksiin imemään ylimääräistä talia juurista ja hiero sitten päänahkaa. Lisää volyymia ja muotoile hiukset varovasti taaksepäin. Aseta hiuspanta paikalleen ja kesytä mahdolliset kärpäsliekit. Suorista tai kihartele lopuksi pituudet haluamallasi tavalla. Viimeistele ripaus seerumia kiillon ja notkeuden lisäämiseksi.

Va-va-volyymia: Leveä hiuspanta sopii täydellisesti naisille, joilla on pidennyksiä ja jotka rakastavat tuuheaa tyyliä.

Korosta kauniita kasvojasi: Pitäessäsi hiuspannan hyvin lähellä otsaasi korostat silmiäsi ja ihoasi.

Hieno musta hiuspanta

Ihana ohut hiuspanta, hienovaraisen hienovarainen, kuten tässä Julianne Houghilla

Julianne Hough käyttää ohutta mustaa bandeau-hiuspantaa

Julianne Hough pukeutuu ohueen mustaan otsapantaan.

Tyyli: yksinkertainen ja suloinen! Ohut hiuspanta antaa valitsemastasi materiaalista ja kampauksesta riippuen lookillesi urheilullisen tai glamourisen särmän.

Miten sitä käytetään: Tuo kampaukseesi nykyaikaisen säväyksen.

Voit käyttää sitä minkä tahansa tyylin kanssa: ohut hiuspanta sopii hyvin yksinkertaisen updo-kimpun kanssa tai se voi lisätä hieman tyyliä teksturoituihin, muotoiltuihin hiuksiin.

Talvinen hiuspanta

Pidä lämpimänä tyylillä villahiuspannalla

Cambridgen herttuatar käyttää villahiuspantaa

Kate Middleton käyttää tyylikästä villahiuspantaa.

Tyyli: Helppo mutta erittäin tyylikäs. Villahiuspanta rusetilla on ihastuttava vaihtoehto korvalapuille tai hatulle. Se tuo ulkoasuun erittäin naisellisen ja muodikkaan lisän.

Miten sitä käytetään: Tällaista hiuspanta käytettäessä hiukset ei kannata erottaa, vaan ne kannattaa harjata taaksepäin ennen hiuspantaan laittamista. Käytä sitä tiukasti taaksepäin vedetyn, tyylikkään pullan kanssa.

Mon Petit Bandeau suosittelee käyttämään kevyttä hiuslakkaa pikemminkin kuin muotoilugeeliä tai -gomia pitämään hiukset paikallaan. Näin estät myös muotoilutuotteen hankautumisen otsapannan kankaaseen.

Jos tavoitteena on lisätä volyymia, aloita luomalla lempeät laineet suurikokoisella kihartimella. Kampaa aallot varovasti sormillasi ja viimeistele hiuslakalla, kun olet laittanut hiuspannan päähäsi.

Pääkorut

Etsitkö glamouria? Valitse Taylor Swiftin tapaan koruilla koristeltu hiuspanta tai hiuskoru

Taylor Swiftillä on upea koruilla koristeltu hiuspanta

Taylor Swiftillä on pääkoru, joka on täynnä strasseja.

Tyyli: Tämä on kaikille glam-tytöille maailmassa! Hiuskoru tai jalokivipääpanta on täydellinen muotiasuste täydentämään asuasi.

Miten sitä käytetään: Tuo kampaukseesi nykyaikainen vivahde.

Päähine

Yltiöpäinen ultramonipuolinen hiuslisävaruste

Jessica Alballa on nahkainen rusettipääpanta

Jessica Alballa on nahkainen rusettipääpanta.

Tyyli: Elegantista materiaalista valmistettu rusettipääpanta, joka antaa hienostuneen mutta samalla räväkän lookin.

Kuinka sitä käytetään: Vaihtele lookkiasi ja leikittele tyylilläsi, pääpanta voidaan käyttää minkä tahansa kampauksen kanssa.

Perfektoi ilmeesi:Jousipanta on upea asuste, joka antaa asuusi oudon mutta hienostuneen ulottuvuuden. Solmittava keskiosuus nykyaikaisine aksentteineen korostaa kampaustasi ja viimeistelee lookkisi.

Taivuttele muotoilutuotteilla: Varo käyttämästä liian raskaita tai rasvaisia muotoilutuotteita. Valitse sen sijaan joustavaa hiuslakkaa, joka auttaa pitämään hiukset paikoillaan ennen hiuspannan laittamista. Älä käytä muotoilutuotteita, kun panta on asetettu paikalleen, sillä se voi vahingoittaa kangasta.

Hiushuivi

Tukka-asuste kaikkiin vuodenaikoihin ja tilaisuuksiin

Eva Mendes käyttää hiushuivia

Eva Mendes, jolla on elegantti ja mukava tyyli, käyttää hiuksissaan hiushuivia otsanauhana.

Tyyli: Hiuslisävaruste, joka on sekä tyylikäs että trendikäs. Hiuskaulahuivia voi käyttää usealla eri tavalla, ja sen lisäetuna on, että se on superpehmeä ja mukava.

Miten sitä käytetään: Boheemilla ja herkillä korostuksilla varustettu hiuskaulahuivi on ihanteellinen hiuslisävaruste, jolla voit kietoa hiuksesi kaikkina vuodenaikoina.

Kompositoi tyylisi, käytä hiuskaulahuivia usealla eri tavalla : Voit solmia sen pään yläosaan, jolloin saat aikaan joko yksinkertaisen solmun tai rusetin, tai solmia sen alapuolelle niskaan hiusnauhan vaikutelman aikaansaamiseksi, jonka leveyttä voit säätää mieleiseksesi.

Lisää korkeutta: Täydellinen tyyli pitkille, paksuille ja kuvioiduille hiuksille. Jos haluat lisätä volyymia, levitä volyymin lisääjää juurille. Työnnä hiusten juuret läpi ja silitä sitten hiukset kevyesti päältä villaharjaksella tai kammalla. Aseta huivi paikalleen säilyttäen volyymi juurilla. Levitä lopuksi kiinnityssuihketta varovasti, jotta huivin kangas ei tahriintuisi. Olet valmis sileään, viimeisteltyyn lookkiin.

Löydä kokoelmamme hiusnauhoja tai hiuspantoja naisille:

boutique en ligne bandeau cheveux femme Mon Petit Bandeau
Collection serre-tête pour femme Mon Petit Bandeau

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *