Julkkisten hyväksymä hiusnauhan tyyliopas

Päänauhat ovat vähän kuin cowboy-hatut, sillä niitä ei voi pitää ujosti – ne on omistettava, niistä on tehtävä kannanotto. Siksi sen sijaan, että liu’uttaisimme sellaisen päähän matkalla, tutkimme, miten jotkut julkkikset, jotka ovat omaksuneet tämän ilmeen, käyttävät hiusnauhaa tarkoituksella ja itsevarmasti tyylillä.
Tässä on yhdeksän tapaa käyttää hiuspantaa vuonna 2020.

Jos olet epävarma siitä, miten käyttää hiuspantaa, nyt on aika nostaa verhoa tästä trendistä. Kun Gossip Girl -sarjan elpyminen on näköpiirissä ja julkkikset Jessica Albasta Zendayaan käyttävät tätä asustetta, naisten hiuspanta-trendi ei ole menossa minnekään lähiaikoina.

Tämä hiuslisävaruste herätti uudelleen kiinnostusta vuonna 2008, ja se huipentui esteettiseen kukoistuskauteensa tämän trendin kuningattaren Blair Waldorfin myötä. Se teki paluun vasta vuosikymmen myöhemmin, osittain Pradan ansiosta, joka esitteli kevät/kesä 2019 -näytöksensä catwalkilla ylisuuriin pehmustettuihin hiuspantoihin ja pehmustettuihin hiuspantoihin pukeutuneita mallejaan.

Jossain välissä oli Kate Middleton ja hänen tiara-malliset hiuspantansa. Chrissy Teigenin Headband of the Day (#HBOTD) -sarja, jolla on valtava kannattajakunta Instagramissa, on ruokkinut trendin suosiota.

Kymmenen vuoden päästä saatat tietysti kyseenalaistaa #OOTD:si, mutta se ei estä sinua käyttämästä pääpantaa nyt. Aivan kuten scrunchies, rusetit, klipsit ja barrettes, tämä hiuslisävarustevillitys on tullut jäädäkseen. Ja me olemme kaikki sen puolesta. Olipa se sitten pehmustettu, nahkainen tai koristeltu, hiuspanta tai hiuspanta on helppo tapa tyylitellä ja kanavoida Prada-tyttöjen energiaa.

Emma Roberts valitsi punaisen kierretyn hiuspantaan kontrastiksi yksiväriseen lookkiinsa, kun taas Kaia Gerber meni täysillä 90-luvun tyyliin sopivalla bandanalla. Jotkut ottavat hiuslisäkkeen esiin aina, kun heidän täytyy piilottaa huono kampaus, kun taas toiset, kuten Jessica Alba, sisällyttävät sen punaisen maton lookkiinsa. Oli miten oli
, olemme käyneet läpi joitakin heidän parhaista asuistaan ja lisänneet muutamia ostosvaihtoehtoja.

Chrissy Teigenin kolminkertainen ruusupanta

Chrissy Teigen pukeutuu triple roses -otsanauhaan

Voi olla, ettet koskaan pysty pitämään kädestä kiinni John Legendin kanssa, mutta voit ihastua siihen, miten Chrissy Teigen kohottaa ulkoasunsa triple roses -otsanauhalla. Kerrotaan mekko farkkujen päälle ja vaihda korkokengät saappaisiin, jotta voit käyttää tätä viikonlopun brunssiasua myös keskellä talvea.

Bella Hadidin 80-luvun tyyliin urheiluhiusinauha

Bella Hadid käyttää urheiluhiusinauhaa

Bella Hadid on onnistunut yhdistämään 80-luvun hiuspannan mallin seksikkääseen, urheilulliseen tyyliin, mikä antaa meille jälleen yhden syyn käyttää tätä asustetta kuntoilun tai joogasession jälkeen. Nyt sinun ei
tarvitse kuin varastoida pikkutakkeja ja shortseja kevättä varten.

Poppy Delevingnen leopardikuvioinen otsanauha

Poppy Delevingne pukeutuu leopardiseen hiusnauhaan

Omaitse leopardinen hiusnauha ostospäivinäsi, käytä sitä nilkoista ylöskäärittyjen suorien farkkujen ja tennareiden kanssa, niin saat Poppy Delevingnen kaltaisen sekä siistin että naisellisen lookin.

Zendayan värikäs hiuspanta

Zendaya ja hänen erittäin värikäs otsapantansa

Zendaya ymmärtää: Yksi helpoimmista (ja rohkeimmista) tavoista käyttää otsanauhaa on sovittaa se mekon tai asun väriin ja kankaaseen. Helmikorvakorut ja valkoiset korkokengät kohottavat lookia.

Salma Hayekin strassipääntie

Salma Hayek käyttää strassipääntukea

Salma Hayek on bisnesnainen, ja niin on myös hänen otsanauhansa. Vääränlaisen puvun kanssa käytettynä tämä ohut hiuspanta sopii yhtä hyvin toimistoon kuin illanviettoon tyylikkään asun kanssa.

Emma Robertsin punainen kierretty hiuspanta

Emma Roberts käyttää kierrettyä hiusnauhaa

Kontrastinen asuste voi piristää yksiväristä asua. Emma Roberts käyttää solmittua punaista hiuspantaa kermanvärisen farkkutakin ja yhteensopivien housujen kanssa lookissa, joka on enemmän tyttöjen illanviettoa kuin tuhmaa päiväkotityttöä.

Kaia Gerberin bandana

Kaia gerber ja hänen 80-luvun tyyliin tehty bandanansa

Jos haaveilet vaihtavasi pukuhuoneesi Kaia Gerberin pukuhuoneeseen, suosittelemme nyt aloittamaan lookilla, joka on erittäin helppo kopioida – tarvitset vain muutaman peruskappaleen vaatekaapistasi: cropped-neuletakki, farkut, pari Converse-high-toppeja, bandana hiuksiisi ja olet valmis!

Busy Philippsin samettipehmustettu pääpanta

Busy Philippsin pehmustettu pääpanta

Busy Philipps näyttää tässä, että yksivärinen pääpanta voi tuoda harmoniaa printtipukuun ja kirkkaanpunaisiin saappaisiin treffi-iltana.

Jessica Alban jalokivipäähine

Jessica Alba pukeutuu helmiäiskoristeiseen otsapantaan

Jessica Alban hieman kuninkaallinen punaisen maton look sopisi helposti kuningattarelle (tai Cambridgen herttuattarelle). Jessica Alba valitsi höyhenpukuaan täydentämään helmillä koristellun korupannan. Lopputulos, joka on sekä moderni että ajaton, on kerrassaan upea ja sopii täydellisesti suureen tapahtumaan. Kopioi hänen tyylinsä minimoimalla muut asusteet, sillä hiuspannan tulisi olla asusi keskipiste.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *