Hiuspanta-trendi on yleistymässä

Muodissa kaikkia trendejä ei välttämättä kannata noudattaa. Lisäksi muodikkaita tyylejä on joskus vaikea ymmärtää tai omaksua, koska muoti voi olla hämmentävää. Tällöin vain odotetaan, että vaikutus lakkaa. Mutta kun esiin nousee trendi, joka on yhtä käytännöllinen kuin kaunis? No, silloin sanomme kyllä!

Hieno kokoelma käsintehtyjä naisten hiusnauhoja osoitteessa hiuspanta.fi” rel=”noopener noreferrer”>hiusnauhat ja hiusnauhat sekä hiusnauhat olivat kaikkialla New Yorkin kaduilla muotiviikolla

On selvää, että hiusnauhatrendi ei ole vain pysynyt, vaan se on kiihtynyt.
Monet ovat käyttäneet trendiä satiinipäähineinä, toiset taas ultravärisinä ja kukkaversioina. Muut hiuskoristeet vaihtelevat hillitymmästä valinnasta hienostuneisiin strassi- tai helminauhoihin, hiuskoruista aina ekstravagantteihin headbands.

On virallisesti aika investoida ultrahienoihin, trendikkäisiin hiuslisäkkeisiin. Päänauhat, hiuspanta, hiuskorut tai hiusnauhat, niitä on kaikkialla.

Päänauha, tähtihiuslisävaruste

Hiuspanta, pakollinen hiuslisävaruste

Kun ajattelet hiuspantaa tai hiuspannan käyttöä, saatat ajatella ultrademokraattista lookia tai 90-luvun asua. Mutta nykypäivän hiuspanta on erona kameleontti-hiuslisävaruste, jonka ansiosta se sopii mihin tahansa asuun.

Olepa lookisi sitten vintage-vaikutteinen tai supernykyaikainen, hiuspanta on pirullisen tyylikäs, sillä se viimeistelee tyylisi ja tekee siitä täysin yhtenäisen asusi persoonallisuuden kanssa. Hiuspanta on herkkä ja rohkea, ja sen hieno puoli on se, että se kurittaa hiuksiasi ja lisää samalla kiinnostavuutta ja omaperäisyyttä asuusi, mikä tekee siitä täydellisen asusteen toimistopäivään.

Valitse tyylikkäitä tyylejä, jotka täydentävät arkipäivän lookkisi ja antavat sinulle tyylikkään ilmeen esimerkiksi happy houriin. Valitse rentoihin asuihin hiuspanta, jossa on paljon persoonallisuutta ja joka tehostaa yksinkertaisimpiakin lookeja.

Päähine tai hiuspanta ovat ihanteellisia vaihtoehtoja päiville, jolloin hiukset on muotoiltu poninhännäksi tai yksinkertaisesti kiharrettu. Iltaa tai erikoistilaisuutta varten valitse statement-kappale, jossa on ultranaisellista charmia, kristalli-, helmi-, kukka- tai satiinikoristeilla.

Päänauha sopii mihin tahansa tyyliin tai kampaukseen. Voit sovittaa sen asuusi täydellisen ilmeen aikaansaamiseksi tai pelata kontrasteilla lisätäksesi ripauksen omaperäisyyttä.

Kierrettynä, rusetilla tai kukkakuvioinnilla, voit yhdistää hiuspannan mihin tahansa tilaisuuteen. Oletko menossa rannalle? Valitse pääpanta, jossa on kukka- tai hedelmäkuvio, ja paistattele auringossa tyylillä. Kutsuttu ulkoseremoniaan? Valitse helmiäiskorut. Haluatko näyttää erittäin hohdokkaalta illanviettoon? Valitse satiininen hiuspanta, nahkaa tai irisoivaa kangasta, tai kaunis helmi-päähihna.

Löydä hiuslisäkkeet, jotka ovat yhtä tyylikkäitä kuin uskaliaitakin, kokoelmistamme, joissa on hiuspanta, päähän kiinnitettäviä koruja tai hiusnauhoja.

Naisten hiuspanta-mallistomme

Naisten hiuspanta

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *