Miten käytät catwalkin hiusnauhaa tai hiuspantaa jokapäiväisessä elämässä?

Muotinäytösten trendejä on usein haastavaa sovittaa tosielämään ilman, että ne näyttävät täysin sopimattomilta. Tässä artikkelissa tarkastelemme eri tapoja käyttää pääpantaa tai headband catwalkeilta rikkomatta pankkia ja joka tuo naisellisen, hienostuneen silauksen jokapäiväiseen lookiisi. Oletko valmis tarttumaan
haasteeseen?

Miten catwalkin otsanauhaa ja otsapantaa käytetään?

Haluatko hypätä mukaan valtavaan trendiin ilman suuria rahasummia ja samalla pitää budjettisi kohtuullisena? Pehmustetut otsanauhat ovat viime aikoina nousseet hiustarvikkeiden uudeksi trendiksi. Myös hiusklipsit, huivit ja hiuspannat ovat nykyään kaikkialla.

Päänauhat ja hiuspanta muotinäytöksissä

Prada, Miu Miu ja Simone Rocha esittelivät kaikki naisten mallistojaan, joissa mallit kävelivät catwalkilla yllään pehmustetut päänauhat tai hiusnauhat kevät/kesä 2019 -kaudelle. Tuloksena on odottamaton look, joka on majesteettisen ja täysin oudon väliltä. Urheilulliset hiusnauhat (ajattele Guccia ja Fendiä) ovat olleet olemassa jo jonkin aikaa ja pysyneet suosiossa, mutta pehmustetut hiusnauhat ja klassiset, naiselliset hiusnauhat elävät renessanssia, eikä trendi ole hiipumassa.

Päähine- ja hiusnauhamallien runsauden ansiosta löydät varmasti juuri sinun persoonalliseen tyyliisi ja hiustyyliisi sopivan. Oikealla tavalla käytettynä ne antavat sinulle hienostuneen ilmeen, joka on täysin rohkea ja lumoava.
Blair Waldorf hyväksyisi!

Blair Waldorf yllään hiuspanta
Blair Waldorf yllään hiuspanta

Blair Waldorf yllään hiuspanta Gossip Girlissä

Tässä pehmustettu päähine<.../a> tai trendikäs ”pehmustettu otsanauha”

Jos haluat klassisen lookin, tämä pehmustettu otsanauhamalli on ehdottomasti trendikäs ja antaa sinulle kuninkaallisen korostuksen à la Kate tai Pippa Middleton.

Kate Middleton ja hänen kuuluisa otsanauhansa eli pehmustettu otsanauha
Pippa Middleton käyttää samettista pehmustettua pääpantaa

Täällä on paljon erilaisia malleja, joissa on samettia, koristeita, kristalleja ja helmiä, kuten tämä punottu samettipäähine Paola ja tämä upea helmillä ja strasseilla koristeltu malli. Käytä niitä housujen, pitsitopin ja punaisen huulipunan kanssa erittäin naisellisen ja viisaasti säväyttävän lookin aikaansaamiseksi.

Niin, miten tyylitellä näiden tikattujen otsanauhojen kanssa

how to wear the padded headband, Mon Petit Bandeau boutique

Voit pitää hiukset löysällä tai vetää ne matalaan poninhäntään, letille tai pullaan. Pidä se yksinkertaisena, sillä pehmustettu otsapanta on todellinen tyyli-ilmoitus. Suosittelemme pitämään poninhännän matalana tyylikkääseen tyyliin.

bandeau cheveux femme, vaivaton lisävaruste, jota voi käyttää poninhännän kanssa

.

Vuosien varrella naisten kierretty tai solmittu hiuspanta on vakiinnuttanut asemansa klassikkona. Se on helppokäyttöinen asuste, joka tuo heti tyylikkään lisän asuusi. Jos haluat hieman vähemmän sovinnaisen ja hieman omalaatuisen lookin, käytä hiuspannan solmua pään sivussa. Poninhännän tai letin kanssa trendikäs ja lumoava vaikutus taattu!

Syksy-talveksi sopii samettileopardinen hiuspanta tai snake-print hairband python erottuu päähäsi. Niitä on helppo käyttää korkean poninhännän päällä, sillä ne eivät ole pehmustettuja.

Miten käyttää hiuskuivaa?

Hiuskuivat ovat myös osa naisten hiuspanta-trendiä. Niitä voi käyttää helposti ja kaikkiin tilaisuuksiin. Niiden tyyli saa meidät nostalgisoimaan 60-lukua. Sido huivi matalan poninhännän, pullan tai letin toiselle puolelle tai yksinkertaisesti irtonaisen tukan päälle.

Miten hiuspanta käytetään lyhyisiin hiuksiin

Päänauhan käyttäminen lyhyisiin hiuksiin

Yleinen harhaluulo on, että lyhyissä hiuksissa ei voi käyttää kuin pinnejä ja hiusnauhoja, tai että hiuslisäkkeet eivät yksinkertaisesti ole mahdollisia. Huolimatta siitä, mitä saatat luulla, otsanauhat ja otsapannat toimivat todella hyvin lyhyissä hiuksissa ja antavat sinulle paljon muotoiluvaihtoehtoja.

Päänauha on täydellinen asuste lyhyisiin hiuksiin. Pehmustetut tai koristellut tyylit lisäävät volyymia, paljon rakennetta ja sublimoivat lyhyen leikkauksesi ulottuvuutta.

Jos hiuksesi ovat keskipitkät, voit valita kierretty tai rusetti otsapannan. Jos sinulla
on polkkatukka, kaikki lisävarusteet kelpaavat: paksut tai ohuet otsanauhat, otsapannat ja jopa huivit ja huivit.

Kun kyseessä on otsanauha, sinulla on lukemattomia mahdollisuuksia: materiaalia, värejä ja painatuksia. Neutraalin värinen yksivärinen tai kaksivärinen hiuspanta sopii rentoihin tilaisuuksiin tai kun haluat vain vetää hiukset taakse, kun taas leveämpi hiuspanta sopii tyylikkäämpiin tilaisuuksiin.

Vaikka metallinen hiuspanta kuulostaa rockilta, se on itse asiassa herkkä ja tyylikäs. Tyypillisesti voit löytää metallipäänauhoja, jotka ovat saaneet inspiraationsa kreikkalaisista jumalattarista tai renessanssin aikakaudesta. Ne sopivat täydellisesti lyhyisiin hiuksiin.

Miten käyttää otsanauhaa tai hiuspantaa otsatukan päällä

Hiuspanta hapsujen kanssa

Pääpanta tai hiuspanta voi olla loistava vaihtoehto, jos olet kasvattamassa hapsuja tai hiuksiasi äskettäisen hiustenleikkuun jälkeen tai välillä, kun vaihdat kampausta. Jos sinulla on hapsuja, hiuspanta voi vetää ne pois kasvoiltasi tai korostaa niitä riippuen siitä, miten käytät niitä.
Ohuet hiuspanta ovat ihanteellisia hapsujen kanssa, koska ne pysyvät paikoillaan koko päivän ja antavat hapsujesi nousta keskiöön. Jos haluat saada hapsut pois kasvoiltasi, valitse klassinen tyyli.

Nyt kun tiedät, miten hiuspantaa ja otsapantaa käytetään, mikset kokeilisi yhtä? Minkä tyylin aiot käyttää?

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *