Pradasta Kate Middletoniin, naisten hiuspanta on virallisesti palannut!

Muistuttavatko otsanauhat sinua lapsuudestasi? Usko tai älä, mutta 90-luvun hiuslisävaruste on palannut voimissaan. Halutuimmat mallit: kierretty hiuspanta ja helmillä tai jalokivillä koristeltu samettipääpanta. Tässä artikkelissa Mon Petit Bandeau esittelee inspiraatio-oppaan ja kampauksia, jotka kannattaa ottaa käyttöön näiden asusteiden kanssa.
Tour d’Horizon …

Mistä hiuspanta naisille trendi sai alkunsa?

headband hair trend 2019

Headbandeilla ja hiuspantailla on ollut vuosien varrella niin monia iteraatioita – Grace Kellystä ja Brigitte Bardot’sta aina hiuspanta-kuningatar Blair Waldorfiin – eivätkä ne sinänsä ole aina olleet kaikkein muodikkaimpia vaatekappaleita. Yhdeksänkymmentäluku on todellakin ohi, ja aikoinaan rakastamamme otsanauhat on jo kauan sitten karkotettu tyylirepertuaaristamme. Korkeintaan pystyimme käyttämään niitä pitämään hiuksiamme kylpyhuoneessa (meikkihiusnauha kauneusrutiinissamme).

Mutta päänauha on valtaamassa takaisin paikkansa arkipäivän tyyleissä – ja mikä parasta, siitä on tullut erityinen, tyylikäs asuste. Se on helppo tapa piristää tavallista tyyliä. Olipa se sitten taidokkaasti helmikoristeinen tai hillitty: vaatimattomasta otsanauhasta on tullut todellinen katseenvangitsija.

Siten scrunchien, hiusklipsujen ja hiusnauhojen renessanssin jälkeen ei ole mikään yllätys, että muotisuunnittelijat ja muotoilijat ovat kääntyneet hiusnauhan ja otsanauhan puoleen ”It-lisävarusteena”, joka keksii itsensä aina uudelleen. Kevään ja kesän 2019 näytösten catwalkeilla otsapanta ja hiuspanta osoittivat todellisen monipuolisuutensa.

Prada valitsi 60-luvun tyylin, Dior vähätteli sitä ja Simone Rocha esitteli oman näkemyksensä otsapannasta kuninkaallisena tunnuksena, eräänlaisena kuningattarelle sopivana tiarana. Sittemmin lukemattomat vaikuttajat ovat omaksuneet lookin jo kauan ennen kuin nämä kappaleet tulivat saataville. Otsanauhat ja otsanauhat ovat siirtyneet hääasusteiden lisäksi omiksi muotituotteikseen. Eikä Kate Middleton kerro sinulle muuta. Otsanauhasta on tullut Cambridgen herttuattaren suosikkiasuste. Hiljattain hän aiheutti kohua pienillä helmillä koristeltu pehmustettu pääpanta esiintyessään Lontoon Royal Albert Hallissa vuotuisessa muistoseremoniassa 9. marraskuuta.

Jopa Kate Middleton on asialla, sillä hän käyttää säännöllisesti ylisuuria samettisia pehmustettuja otsanauhoja.

Nämä otsanauhatyylit ovat palanneet

Roaring Twenties -retrotyylinen otsanauha

Tiedämme, että otsanauhat ovat retroa. Niitä ei kuitenkaan rakastettu vain 90-luvulla, vaan myös Roaring Twenties -luvulla. Yksikään asu ei ollut täydellinen ilman otsanauhaa: strasseilla, höyhenillä, verkkokoristeilla, paljeteilla tai pienillä helmillä. Jos haluat tavoitella Gatsby-lookia, kannattaa unohtaa ”vähemmän on enemmän” -tyyli. Täällä glamour on kaikki kaikessa!

Tämä trendi on nyt mennyt valtavirtaan, ja tarjolla on monenlaisia tyylejä jokaiseen päivään. Ja niille, jotka etsivät jotain erikoista, löytyy upeita vaihtoehtoja Mon Petit Bandeau -kaupastamme.

Ylisuuri otsapanta

Pehmustettu ylisuuri pääpanta

Ylisuuri pääpanta luo tyylikkään ilmeen. Se toimii vähemmän hyvin punosten tai minkä tahansa muun kampauksen kanssa – käytä sitä vain löysissä hiuksissa. Ihanteellinen? Pitkissä, aaltoilevissa hiuksissa. Satiinissa tai sametissa – se sopisi täydellisesti klassiseen ultra-chic lookiin.

Kierretty hiuspanta

Kierretty hiuspanta naisille osoitteessa hiuspanta.fi

Yksi helpoimmista tavoista naamioida hiusten huonot päivät on satiininen tai samettinen hiuspanta. Tee retroa tyylikkäällä, matalalla poninhännällä tai viileää ja rentoa strukturoimattomalla ponnarilla. Oli miten oli, samettikierretty hiuspanta tai satiini on nopein tapa sublimoida ilmeesi vaivattomasti.

hiuspanta ja hiuspanta : Look Inspiraatio-opas

Tässä inspiraatio-opas siitä, miten pukeutua tähän trendiin ja shoppailla itsellesi sopiva kappale.

Brigitte Bardot ja hänen kuuluisa laivastonsininen hiuspantansa

Tyylin huomioita: Jotta hiuspantasi ei näyttäisi liian pukumaiselta, varmista, että siinä on aina Brigitte Bardot’n mukaan auki jätetty tai jäsentelemätön osa.

minimalistinen tyyli naisten hiuspanta

Tyylin huomioita: Jos haluat tyylikkäämmän ilmeen, viittaa minimalismiin. Käytä yksinkertaista hiuspantaa, joka muistuttaa vaatekaapin olennaisista osista, kuten turtleneckistä tai bleiseritakista.

Carolyn Kennedy pukeutuu naisten kilpikonnankeltaiseen hiuspantaan

Tyylin huomioita: Hae 90-luvun lookia lisäämällä soikeat aurinkolasit, jotka ohjaavat huomion hiuspantaasi Carolyn Bessette-Kennedyn tavoin.

Caroline Daur pukeutuu naisten hiuspantaan sievillä korvakoruilla

Tyylin huomioita: Tee Bardot’n klassisesta mustasta hiuspannasta hieman modernimpi, Caroline Daurin versio on vähemmän leveä ja sitä käytetään kultakorujen kanssa.

naisten hiuspanta suunnittelija Marine Serren näkemänä

Style notes: Uusi tapa käyttää naisten hiuspanta-trendiä on leikitellä tekstuureilla ja lisätä muita asusteita. Lisää korvakoru ja pidä muu look yksinkertaisena, kuten tämä asu Marine Serren muotinäytöksestä.

Stretchy sports hairband

Style notes: Monet mallit catwalkilta ovat valinneet tämän urheilullisemman lopputuloksen (kuten Filalla) ja käyttävät joustavaa hiuspantaa hiustensa päällä sen sijaan, että ne olisi puettu hiusten alle.

Grace Kelly käyttää kultaista koruilla koristeltua otsanauhaa

Grace Kelly sovitti kultaisen otsanauhansa koruihinsa. Rakastamme tätä kuumaa lookkia!

Emma Louise pukeutuu suunnittelija Alessandra Richin ylimitoitettuun otsanauhaan

Tyylin huomiot: Emma Louise Connolly valitsi prinsessa Eugenien häihin Alessandra Richin lookin – suunnittelijan, joka on todella tämän trendin eturintamassa.

Kate Middletonilla on yllään sametilla pehmustettu 
pääpanta

Tyylin huomioita: Kate Middletonilla on yllään sametilla pehmustettu pääpanta, jonka suunnittelija Jane Taylor on tehnyt. Korkeutensa ja dramaattisen volyyminsa puolesta vaikuttava otsapanta, joka on Cambridgen herttuattarelle selvästi rohkea look.

Hiusinauhan tai hiuspannan käyttäminen on minkä tahansa asun sublimoimista hetkessä ja antaa sille äärimmäistä tyylikkyyttä.

Anna Vitiello pukeutuu hiuspantaan yhdistettynä kauniisiin korvakoruihin

Style notes: Näyttää siltä, että vuoden 2019 ja sen jälkeenkin go-to-kombo on hiuspanta ja korvakorut. Edes
Anna Vitiello ei kerro meille muuta.

Florrie thomas pukeutuu tikattuun samettiseen naisten hiuspantaan

Style notes: Sovita hiuspantasi väri iltapukuusi Florrie Thomasin tavoin ja katso, kuinka tyylisi kohoaa.

Tämä trendi on nyt mennyt valtavirtaan, ja tarjolla on monenlaisia tyylejä jokaiseen päivään. Ja niille, jotka etsivät jotain erikoista, löytyy upeita vaihtoehtoja Mon Petit Bandeau -kaupastamme.

Kysymys on nyt, mihin hiuspantaan tai hiuspantaan sinä ihastut? Tutustu mallistoihimme, löydät laajan valikoiman malleja naisille!

Mon Petit Bandeau naisten hiuspanta mallisto
Mon Petit Bandeau naisten hiuspanta mallisto

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *